Bezienswaardigheden in Istanbul

Bezienswaardigheden in Istanbul

Bezienswaardigheden Istanbul | Indrukwekkend met haar koepels en zes minaretten, domineert de Sultan Ahmet Moskee, ook wel de Blauwe Moskee genoemd, de skyline van Istanbul.Istanbul heeft tientallen, zo niet honderden bezienswaardigheden. Van oude moskeeën en kerken, musea en paleizen, tot prachtige tuinen en pleinen. Het is onmogelijk om alles te bezoeken en te bekijken tijdens één vakantie, wat het tot een goed excuus maakt om de stad een tweede keer te bezoeken.

Lees hier verder voor meer informatie en overnachtingen ->

De mooiste bezienswaardigheden van Istanbul
Wij hebben de meest bekende, mooiste en memorabele bezienswaardigheden in Istanbul voor je op een rijtje gezet. Zo weet je in ieder geval welke bezienswaardigheden je bij een bezoek aan deze metropool absoluut niet mag overslaan. Zo moet je bijvoorbeeld de Blauwe Moskee een keer bezocht hebben, de Hagia Sofia en ook het Topkapi Paleis mag niet ontbreken tijdens je citytrip Istanbul.

Na een lange dag cultuur snuiven, kan je wel een heerlijke maaltijd verorberen. Laat Turkije nu net bekend staan om zijn geweldige keuken. Bekijk hier de restaurants die wij voor je geselecteerd hebben. Wil je tussen het bezichtigen van alle moskeeën en paleizen door even een drankje doen en een broodje eten? Neem dan een kijkje bij de cafés die wij voor je hebben uitgezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.